„Şi cine nu iubeşte?”

Print Friendly, PDF & Email
Eveniment | Autor: B-Critic | 7 mai 2019 |

Premiera lunii pentru fanii comediei:

„Şi cine nu iubeşte?”

Duminică, 12 mai, de la ora 19:00, la Teatrul Bulandra va avea loc avanpremiera spectacolului de teatru Şi cine nu iubeşte?de Alexandru Popa, o comedie despre iubiri neașteptate, întârziate, improbabile sau de-a dreptul stinse! În distribuție îi regăsim pe Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman, iar scenografia spectacolului este semnată de Dan Baciu.

Căutăm dragostea în cele mai neaşteptate locuri: la muncă, în braţele deja ocupate de altcineva ale unui prieten sau chiar într-un... service auto. Dacă avem noroc, o găsim, dar întotdeauna cu un preț, pentru că cine iubeşte... plăteşte.  Dar cine nu iubește?

Un posibil răspuns îl putem afla din cele trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple, care compun o comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

După avanpremiera de duminică de la Teatrul Bulandra, pe 16 mai va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului la Teatrul Nottara, urmată de un turneu în ţară: pe 21 mai la Teatrul Maria Filotti din Brăila, pe 22 mai la Teatrul George Ciprian din Buzău şi pe 30 mai la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale teatrelor în care au loc reprezentaţiile sau online pe site-ul P2P Theatre, producătorul spectacolului (www.p2ptheatre.ro).  Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a P2P Theatre, www.facebook.com/P2P.Theatre.

Cărțile esențiale ale literaturii române: „Cuvânt împreună despre rostirea românească” de Constantin Noica

 Ediția princeps a apărut la Editura Eminescu în 1987. Reeditări au apărut, în mai multe ediții, la Editura Humanitas....

Filmele lunii aprilie 2018 în cinematografele din România

1 Peter Rabbit 2 Rampage / Scăpaţi de sub control   3 Blockers / Interzis la... sex 4 Ready...

Piețele publice – între antropologie, arhitectură și cultură

https://youtu.be/qytIQf4KdH0 Cristina Bogdan, Radu Paraschivescu și Sorin Vasilescu într-un dialog despre piețele publice, pornind de la cartea lui Cătălin...