„Şi cine nu iubeşte?”

Print Friendly, PDF & Email
Eveniment | Autor: B-Critic | 7 mai 2019 |

Premiera lunii pentru fanii comediei:

„Şi cine nu iubeşte?”

Duminică, 12 mai, de la ora 19:00, la Teatrul Bulandra va avea loc avanpremiera spectacolului de teatru Şi cine nu iubeşte?de Alexandru Popa, o comedie despre iubiri neașteptate, întârziate, improbabile sau de-a dreptul stinse! În distribuție îi regăsim pe Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean şi Diana Roman, iar scenografia spectacolului este semnată de Dan Baciu.

Căutăm dragostea în cele mai neaşteptate locuri: la muncă, în braţele deja ocupate de altcineva ale unui prieten sau chiar într-un... service auto. Dacă avem noroc, o găsim, dar întotdeauna cu un preț, pentru că cine iubeşte... plăteşte.  Dar cine nu iubește?

Un posibil răspuns îl putem afla din cele trei povești contemporane despre iubiri interzise, prietenii imposibile și relații multiple, care compun o comedie inteligentă, în care cuvintele spun mereu altceva, oamenii nu sunt deloc ceea ce par, iar iubirea nu mai e ce a fost.

După avanpremiera de duminică de la Teatrul Bulandra, pe 16 mai va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului la Teatrul Nottara, urmată de un turneu în ţară: pe 21 mai la Teatrul Maria Filotti din Brăila, pe 22 mai la Teatrul George Ciprian din Buzău şi pe 30 mai la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale teatrelor în care au loc reprezentaţiile sau online pe site-ul P2P Theatre, producătorul spectacolului (www.p2ptheatre.ro).  Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a P2P Theatre, www.facebook.com/P2P.Theatre.

Viorel Mărginean. Spiritul pret-a-porter

aprilie 2013 Modernism al relaţiei dintre rigoare şi poezie şi o privire particulară asupra naturii şi a ancestralului. Tablourile...

Cesare Pavese, Noapte de sărbătoare și alte povestiri

Cesare Pavese, Noapte de sărbătoare și alte povestiri, Traducere de Mara Chirițescu, Polirom, 2016 Autor al capodoperei realismului italian Femei singure,...

Stingerea marxismului, un articol de Mihai Zamfir

apărut în numere 14 și 16-17 din 2018 ale revistei „România literară” Focul ritual aprins la 1848 printr-un Manifest...