Menu

B-Critic

Arte, carte, film, spectacol

Termenii utilizării B-critic.ro

Print Friendly, PDF & Email

Utilizarea acestui site vă permite accesul la informații culturale și despre produse culturale. Încercăm să furnizăm numai informații exacte, dar nu garantăm respectarea de către terți a unor date precum calendar, preț etc., în cazul în care acestea apar pe site-ul nostru.

Cele mai multe dintre articolele publicate fiind opinii critice, relevanța acestora în legătură cu produse sau evenimente culturale trebuie, la rândul ei, judecată critic de către utilizatori.

Articolele publicate pe acest site respectă diversitatea de opinii, libertatea de expresie, drepturile universale ale omului, drepturile minorităților, dorința de bună informare, legislația privind drepturile de autor și codul deontologic al ziaristului. Responsabilitatea revine fiecărui autor.

Site-ul nu deține informații personale ale utilizatorilor, dar folosește cookie-uri și servicii de monitorizare. Pentru detalii, vezi Politica de confidențialitate.

Utilizând serviciile noastre vă angajați să tratați cu discernământ informațiile prezentate, să nu desfășurați acțiuni care să vulnerabilizeze site-ul nostru în fața atacurilor cibernetice și nicio altă activitate care ar putea dăuna bunei sale funcționări, precum și să respectați regimul drepturilor de autor pentru orice conținut de pe site.

Toate articolele de pe acest site sau părțile lor componente – text, imagini – sunt protejate de copyright și nu pot fi reproduse integral sau parțial decât cu respectarea prevederilor naționale și internaționale privind drepturile de autor. Excepție o fac articolele sau părțile lor în care apar mențiuni explicite privind alte tipuri de licență, precum Creative Content sau altele, care permit, în condițiile specificate, preluarea liberă a unor elemente de conținut.

Categorii