kepler

Distribuția este formată din Dan Aștilean, Mihai Smarandache, Ioana Anastasia Anton, Cezar Antal / Alexandru Potocean.

Acțiunea din Kepler-438b are loc într-un timp nedeterminat din viitor, la sediul Națiunilor Unite din New York, unde reprezentanți ai Republicii Malvati, al cărei teritoriu aproape că a dispărut din cauza schimbărilor climatice, le cer statelor membre o insulă pentru a-și clădi o nouă țară. Împletind comedia, melodrama, analiza politică și mitologia, piesa povestește aventurile președintelui și ale delegației sale diplomatice, care se confruntă cu situații suprarealiste pe măsură ce întâlnesc delegați ai diverselor națiuni în încercarea de a-și asigura un viitor ca popor și ca familie.

Prima reprezentație va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, de la orele 19.30, în prezența autorului.

Următoarele reprezentații sunt programate pe 18, 23, 24, 25 septembrie.

Teatrul Odeon deschide stagiunea 2016 - 2017 cu premiera mondială a piesei Kepler-438b, de Guillem Clua, în regia lui Bobi Pricop. 

Pentru acest proiect, Bobi a ales să colaboreze cu Velica Panduru(scenografia), Tania Cucoreanu (imaginea și montajul),  Eduard Gabia(muzica), iar instalația multimedia poartă semnătura lui Mizdan Negatron și Dan Adrian Ionescu, cu care regizorul a colaborat și pentru precedentul proiect de la București - mult apreciatul spectacol O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții, produs de TNB.

 

CÂND:

Premieră: 17 septembrie 2016

UNDE:

Teatrul Odeon