CÂND:

30 septembrie

UNDE:

București, Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca,
Iași, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara

CINE:

Organizator: Asociația Ephemair
Organizatori orașe partenere: Grupul pentru Management și Mediere Culturală (Arad), Fundația Baia Mare 2021 (Baia Mare), Asociația Artburg (Brașov), Tot Fabrica de Pensule (Cluj), Uniunea Artiștilor Plastici - Filiala Craiova (Craiova), Asociația AltIasi.ro (Iași), Grupul Nostru (Sibiu), Asociatia K'arte (Târgu Mureș), AMBASADA Plai (Timișoara)

Noaptea Albă a Galeriilor împlinește 10 ani!

Pe 30 septembrie 2016, NAG vă așteaptă în zece orașe din România, pentru a parcurge împreună o hartă a artei contemporane și a celor mai noi tendințe de pe scena artistică locală și internațională.

Cu ocazia ediției a zecea, Noaptea Albă a Galeriilor - NAG, proiect inițiat și organizat de Asociația Ephemair, își extinde programul nocturn în galerii de artă, spații alternative, hub-uri creative și instituții culturale din alte nouă orașe. Astfel, alături de București, vor avea loc expoziții și evenimente dedicate artei contemporane în Arad, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

De asemenea, în București NAG 2016 aduce câte un pic din savoarea fiecăruia dintre celelalte nouă orașe în cadrul unei expoziții-focus având drept invitați curatori și artiști din orașele partenere.

Programul complet, pe www.noapteagaleriilor.ro.