Luni, 10 octombrie, a fost ziua cea mare în care Teatrul Nottara şi-a redeschis pentru public sălile de spectacol din Bulevardul Magheru. Ziua de luni a marcat începutul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard care are loc în perioada 10-22 octombrie.

Toţi cei cărora le-a fost dor de Nottara au fost invitaţi la expoziţia de fotografie Teatrul Nottara: de pe scenă pe simeze ce conţine imagini din spectacole din arhiva instituţiei, unele datând din anii ’50. Publicul a putut vedea imagini unice cu mari actori ai României: George Alexandru, Emil Hossu, Mircea Albulescu, George Constantin, Ştefan Iordache şi mulţi alţii. Seara a continuat cu lansarea cărţii Măria sa, Teofil Vâlcu, ediţie adăugită şi revizuită de Ştefan Oprea.

Apoi, spectatorii au asistat la primul spectacol din FEST(IN) pe Bulevard, Notenkraker sau... al cincilea anotimp de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, prezentat de Teatrul de Revistă Ginta Latină din Chişinău. Până pe 22 octombrie festivalul va programa spectacole zilnic.