Warcraft-MovieCam atât cu superproducțiile verii! Independence Day 2, Warcraft, Startrek Beyond și mai primăvăratecul Star Wars: The Force Awakens pot fi văzute, toate, ca un turneu de pregătire - în Turcia să spunem - pentru un nou sezon de Liga I. Nu, nu în Turcia - cu acest august fierbinte, în Turcia ar fi ieșit o superproducție să merite toți banii.

Cine și-a imaginat competiția dintre ele ca pe un campionat mondial se poate considera păgubit. Cine n-a avut nicio încredere în sequeluri se poate socoti mulțumit: profeția i s-a îndeplinit.

Dacă mai continuăm alegoria cu fotbalul: au fost 4 meciuri, în toate au învins pământenii, care și-au dorit mai mult victoria. Alt atu n-au avut nici ei, au jucat ezitant și lipsit de perspectivă, cu opt fundași și șase vârfuri. Dar, chiar și dacă îi antrena Iordănescu, pământenii tot ieșeau victorioși. Pentru că extratereștrii și monștrii de vara aceasta au fost niște neisprăviți, numai grafica 3D de capul lor! Cel mai important lucru e că filmele au fost turnate fără scenariști, chiar aș vrea să văd cine a semnat ștatul de plată în locul lor. Cu actorii n-am nimic, au mâncat și ei o pâine!