recital-madalina-pasol1

Mădălina Paşol: Între prima şi ultima notă a unei piese mi se pare că trec ani datorită multiplelor stări emoţionale în care mă regăsesc, dar la ultima notă totul s-a petrecut într-o miime secundă, indiferent de lungimea piesei. Pentru mine muzica este întruchiparea zborului cosmic, al divinitaţii, al iubirii până la epuizare, al efortului supraomenesc de concentrare şi a bucuriei nelimitate.

Pianista Mădălina Paşol revine pe scenă, după succesul concertului din 2015 şi cel din cadrul Bucharest Music Film Festival 2016, cu un recital la Sala Mare a Ateneului Român, în data de 15 octombrie a.c., începând cu orele 19.00. Programul cuprinde Concertul de pian și orchestră nr. 13 în do major K. 415 de W.A. Mozart, aranjament pentru cvintet şi cele 24 Preludii de Frédéric Chopin op.28.

MKlasica: Asculţi muzică în timpul liber? 
Mădălina Paşol: În puţinul timp liber pe care îl am prefer să mă plimb prin pădure şi să ascult ciripitul păsărilor. Atunci îmi iau la mine şi un iPod cu caşti şi ascult, de obicei, Bach, Vivaldi, muzică barocă. Mă linişteşte şi mă inspiră în acelaşi timp şi îmi încarcă fiinţa cu energie pozitivă.

Mai mult pe MKlasica.ro

Cine, ce, unde, când

Recital pian, Mădălina Paşol
Frédéric Chopin, Preludii op.28
W.A. Mozart, Concertul de pian și orchestră nr. 13 în do major K. 415 
Sala Mare a Ateneului Român
sâmbătă, 15 octombrie 2016, ora 19

madalina-pasolsursa foto: www.facebook.com/MadalinaPasol

logo-mklasica
CLASIC E MODERN