„Cine iubește plătește”, în premieră la Teatru la Cinema

Print Friendly, PDF & Email
Actualitatea | Autor: B-Critic | 14 februarie 2019 |

„Cine iubește plătește”
-o comedie isteață,în premieră la
„Teatru la Cinema” -

Pe 16 februarie, de la ora 20:00, la Teatru la Cinema din Movieplex Cinema – Plaza România, va avea loc premiera spectacolului „Cine iubeşte plăteşte”.

Pe un text scris de Alexandru Popa, unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi români contemporani, „Cine iubeşte plăteşte”este o comedie ce ne prezintă două femei si un bărbat în trei povești contemporane despre iubire, carieră, relații și bani.

Trei situații de viață aparent disperate, în care umorul îşi face loc în fiecare cuvânt. Oamenii ar vrea să spună adevărul, dar mereu ajung să spună altceva. Este oare iubirea ingredientul magic necesar pentru a supraviețui sau e doar o monedă de schimb? Cine iubește plătește... dar cum?

Regia spectacolului este semnată de Vlad Massaci, iar din distribuţie fac parte Alexandru Ion, Mădălina Ciotea şi Vero Nica/ Iorestina Florea.

Prezența spectacolului „Cine iubeşte plăteşte” în portofoliul Teatru la Cinema face parte din strategia de dezvoltare a instituției, prin care și-a propus creșterea și diversificarea ofertei de spectacole pentru adulți.

Alte două premiere destinate publicului adult sunt programate în perioada următoare: Michele, un one woman-show, pe 9 martie și comedia Amor la indigo, pe 24 martie.

Biletele au fost puse deja în vânzare și pot fi cumpărate pe www.teatrulacinema.ro.

Lansat în ianuarie 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centre comerciale. În acest moment, Teatru la Cinema este prezent în cinematografele din 14 centre comerciale, în 7 orașe din țară (București – 8 mall-uri, Alexandria, Buzău, Focșani, Pitești, Ploiești şi Botoşani). Portofoliul de spectacole de la Teatru la Cinema conține peste 80 de titluri pentru copii și 10 pentru adulți, producții proprii sau independente, în care joacă peste 60 de actori, de la cei aflați la început de drum, la nume deja consacrate.

Cătălin D. Constantin cu drona prin capitalele lumii

Expoziție de fotografie realizată cu dronaVernisaj Palatul Suțu, sâmbătă 12 noiembrie, ora 17.00UN ARTICOL DE ADRIANA MOCA În perioada...

„Splendoare americană” în Turnul cu DVD

Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini Scenariul: Harvey Pekar, Joyce BrabnerStaruri: Paul Giamatti, Shari Springer Berman, Harvey PekarDurata:1h 41min Harvey Pekar...

Insulele culturale și sociale din București

Conferința „Arhipelagul București” descrie capitala ca pe un spațiu puternic fragmentat, izolat în insularități culturale și fals-funcționale, cu un...