Spectacolele„Babel”, în coregrafia lui Arcadie Rusu, și „2 femei contemporane”, în coregrafia Ioanei Marchidan, sunt primele spectacole din repertoriul Linotip și au fost create în coproducție cu Centrul Național al Dansului București. 
Spectacolele pot fi vizionate în zilele de 1, 3, 6, 8, 11, 12, 15, 28 februarie de la ora 20:00 la sediul LINOTIP, situat în incinta Palatului Universul, pe strada Ion Brezoianu nr 23-25, corp B, etaj 1.

 

 

2 femei contemporane
Concept și coregrafie: Ioana Marchidan 
Cu: Flavia Giurgiu și Ioana Marchidan 
Muzică: Vasile Gherghel 
Scenografie, afiş și light design: Hermina Stănciulescu

Babel 
Concept şi coregrafie: Arcadie Rusu 
Cu: Ioana Marchidan, Alex Calin, Galea Bobeicu, Diana Spiridon, Alin State, Arcadie Rusu 
Muzică: Alexandru Suciu 
Scenografie, afiş și light design: Hermina Stănciulescu

cine, ce, unde, când

Babel 
2 femei contemporane
Linotip

1, 3, 6, 8, 11, 12, 15 şi 28 februarie
de la ora 20:00

Palatului Universul,
strada Ion Brezoianu nr 23-25, corp B, etaj 1

 

 

Gina Şerbănescu în revista Cultura:

Deschiderea unui nou spațiu, Linotip Centru Independent Coregrafic dedicat dansului contemporan, demers a cărui materializare a fost posibilă datorită eforturilor și pasiunii coregrafilor Arcadie Rusu și Ioana Marchidan este, fără îndoială, un eveniment de maximă importanță al anului trecut. Spațiul a fost inaugurat în forță, cu două spectacole câștigătoare în cadrul sesiunii de proiecte organizate de CNDB: „Babel” (concept și coregrafie: Arcadie Rusu) și „Două femei contemporane” (concept și coregrafie: Ioana Marchidan), iar Linotip a devenit, într-un timp record, un spațiu generator de diversitate și valoare artistică în contextul dansului contemporan din România. ("Arte şi funcţii. Punerea în lumină" în revista Cultura)

Studioul Linotip este un centru independent de spectacole de dans contemporan și physical theatre din București , special creat pentru a crește diversitatea spațiilor culturale independente și pentru a pune în valoare dansul contemporan în segmentul artelor performative naționale. 

Pentru rezervări și informații suplimentare: 0735 385 002