Proiectul GOLDEN FRAME la Atelier 030202

GOLDEN FRAME 030202 este o ramă aurie de tablou clasic cu dimensiunile de 200×300 cm, montată pe zidul galeriei ATELIER 030202 din București: un spațiu de artă experimentală în care actul creator devine spectacol. GOLDEN FRAME 030202 sprijină creaţia contemporană în ariile tematice ale artelor vizuale de nișă, ale artelor muzicale şi spectacolului viu; crează un patrimoniu cultural imobil cu valoare inovativă; încurajează practici artistice participative şi dezvoltarea de noi forme de expresie artistică (performance-uri, improvizaţii live de sunet și imagine); propune un experiment artistic vizual, muzical, performativ de valoare pentru schimbarea mentalităţilor, pentru pluralitate estetică şi diversitate culturală. Proiectul abordează un format participativ, care asigură implicarea activă a publicului. Actul creator devine public. Actul creator devine spectacol! Curator: Mihai Zgondoiu.

SADDO
Mural la București, la Sibiu, la Budapesta sau la Bangkok, tapet pentru localuri din Târgu Mureș sau pentru hoteluri din Viena, expoziții în Canada, Germania sau Danemarca, copertă pentru album de muzică... și ilustrație pentru protestele din Piața Victoriei. 
Orcus (Stranger in the Garden), o lucrare vândută la casa de licitații Artmark, a adus 3.000 de euro pentru semnătura artistului. Lucrările lui amintesc de Bosch, de Rousseau-Douanier și de Matisse.

LaCrima
Un proiect muzical modular.

Proiect cultural apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.