Actori și personaje, o dezbatere după spectacolele „Respirații” și „Lungs”

Ea, doctorandă, el, muzician. Sunt tineri, sunt frumoși, se iubesc. Dar viața lor va fi dată peste cap în momentul în care apare ideea de a face un copil. 

Două montări ale textului lui Duncan MacMillan prezentate în Festivalul Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” organizat de Teatrul Nottara. Prima, care păstrează titlul original, „Lungs”, este o producție a Asociației VANNER Collective și a Teatrului ACT, în regia lui Nicolae Constantin Tănase. Cea de-a doua, intitulată „Respirații”, este o producție a Teatrului Ariel din Târgu Mureș, în regia lui Radu-Alexandru Nica. După cele două reprezentații, Raisa Ané și Andi Gherghe de la Târgu Mureș și Denisa Nicolae și Liviu Romanescu de la București discută despre implicațiile temelor propuse de text.

Proiect editorial apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.