Un colocviu din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe bulevard”, organizat de Teatrul „Nottara” și moderat de Cristina Rusiecki

Artă, natură și potențial uman

Talentatul scenograf Adrian Damian, un răsfățat al premiilor în ultimii ani, s-a întors de curând de la The Watermill Center, laboratorul de inspirație și spectacole fondat de Robert Wilson. Aici, o comunitate de artiști și gânditori explorează împreună diferite teme. În colocviul Teatru. Versiunea 2.0 organizat de Teatrul „Nottara” din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe bulevard”, moderat de Cristina Rusiecki, scenograful a împărtășit o suită de povești, a introdus auditoriul în atmosferă, a dat detalii despre loc și despre curs. Și, inevitabil, despre „omul” Robert Wilson. 

 

Proiect editorial apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.