Colocviul „Teatru. Versiunea 2.0” din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe bulevard”, organizat de Teatrul „Nottara” și moderat de Cristina Rusiecki

Din ultimele rânduri ale vechiului amfiteatru, spectatorul a avansat pas cu pas către scenă. Către poveste. Acum este parte a acestei povești, este obiectul privit și privitor, în același timp. Avem „teatru participativ”/ „teatru imersiv” / „teatru senzorial”, un teatru în care, pentru spectator, starea de prezență este amplificată. Despre această evoluție a limbajului teatral, Cristina Rusiecki îi chestionează pe Andreea Iacob, regizoare și autoare a unei teze de doctorat pe tema spectacolului de teatru participativ, și pe Bogdan Nechifor, trendsetter-ul teatrului senzorial în România.

Teatrul imersiv / Teatrul participativ / Teatrul senzorial

Proiect editorial apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.